Колумбия діти зниклі діти Колумбия

Два тижні у джунглях Колумбії: знайшли чотирьох дітей, які вижили після авіакатастрофи

Сейчас читают: 253
womo.ua

У Колумбії в джунглях робився літак, вижило троє дітей та немовля. Про це пише SkyNews. Зазначається, що в Колумбії знайшли живими чотирьох дітей за два тижні після того, як їхній літак розбився в джунглях.

Серед врятованих — 11-місячне немовля і діти 4, 9 і 13 років. Читайте також: На Київщині батько жорстоко зарізав доньку та катував сина, щоб помститися дружині: подробиці На борту літака Cessna 206 перебували семеро людей, коли в нього відмовив двигун.

Троє дорослих, зокрема пілот, загинули одразу — їхні тіла знайшли всередині літака. За попередньою інформацією від управління цивільної авіації, яке координувало пошук постраждалих, діти покинули літак та вирушили в тропічний ліс, щоб знайти порятунок. Читайте також: Булінг у школі: скільки адмінпротоколів склали у 2023 році Також до пошуку постраждалих долучилися пожежники та представники управління цивільної авіації.

Вони залучали до операції літаки та гвинтокрили. Розшукали дітей в густих джунглях колумбійської провінції Какета. Читайте також: На Київщині затримали чоловіка, який зґвалтував 4-річну дівчинку: подробиці Раніше рятувальники разом з пошуковими собаками знайшли недоїдки фруктів, які діти споживали, щоб вижити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA