місто Лондон позитив Фото фотошоп діти місто Лондон

Тато фотошопить малюнки своїх дітей і це виходить дуже смішно (ФОТО)

Сейчас читают: 951
hochu.ua

Малювання також використовують і для терапії. За допомогою малюнків людина звільняє все те, що в неї накопичилося в душі. А психолог може розшифрувати малюнок та зрозуміти, що відбувається з людиною.

На честь такого свята ми зробили кумедну добірку дитячих малюнків, але не просту. Читати також Найсмішніші сімейні фотографії: такого у вашому фотоальбомі точно немає Том Кертіс з Лондона одного разу вирішив, що малюнки його дітей не можна просто так залишати без уваги і почав творити разом із ними.

Він фотошопить малюнки своїх дітей (вже не лише своїх), ніби вони справжні і це виходить дуже смішно. Тобто, він створює реалістичних звірів, риб, які намалювали діти.

Так у птахів часто очі на одному боці, у змії очі як у людини, а жираф має крила. Дивимося! Читати також Фото смішних тортів з обличчями знаменитостей, які вийшли не дуже Вам також цікаво буде переглянути добірку фотографій тварин, на яких вони позують.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA