Обов'язковий мінімум: що взяти з собою у випадку сирен або евакуації

Сейчас читают: 165
cosmo.com.ua

Коли немає часу розмірковувати — візьміть найнеобхідніше. Замість тривожної валізки, краще оперативно спакувати невеликий рюкзак, у який увійде потрібний мінімум речей.

Що саме до нього покласти? документи: паспорт український і закордонний, права, документи на нерухомість, дитячі документи; гроші: карта та готівка, гривні та валюта; телефон та зарядки до нього, павербанк; вода та їжа, яка довго зберігається: консерви, овочі, ковбасні вироби, хліб, сухпайки, чай; спідня білизна, шкарпетки та мінімальний набір одягу (змінний светр, спортивні брюки); зубна щітка, паста та мило; запальничка або сірники, складний ніж; спирт; ліки, які вживаєте регулярно, бинти, пластирі, мінімальна аптечка; серветки, прокладки, туалетний папір; ключі від дому й автомобіля; якщо маєте маленьких дітей, то також підгузки та дитячі суміші; якщо маєте тварин, то корм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA