Росія люди Нео Росія

Як правильно зібрати речі під час евакуації

Сейчас читают: 801
vogue.ua

РФ продовжує бомбардувати українські міста, практично порівнюючи їх із землею та змушуючи мільйони українців тікати зі своїх будинків.

Багато хто зараз вирішує виїжджати з блокадних міст за допомогою евакуаційних поїздів і не знає, що треба з собою брати в першу чергу. "Через великі скупчення людей (особливо на етапі посадки в поїзд) почастішали випадки втрат дітей своїми батьками.

І добре, коли це відбувається по периметру вокзалу, коли є хоч якийсь шанс знайтися, але вже зафіксовано не один випадок, коли мамі вдавалося проштовхнути свою дитину в поїзд, що йде, але через валізу не вдавалося сісти самій", – зазначають на сторінці @bezdomnie.

ua. Розповідаємо як правільно зібрати речі під час евакуації. - Намагайтеся все найнеобхідніше вмістити в рюкзак. Найзручніше використовувати міцний рюкзак місткістю 30 л. - По можливості беріть із собою тільки найнеобхідніше (вода, документи, готівка, телефон/комп'ютер, зарядки до них та життєво необхідні ліки)- Зробіть копії всіх документів (паспорт, права, документи на нерухомість, дитячі документи).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA