красота уход за кожей

Новинка місяця: антивікова подвійна сироватка для шкіри навколо очей Clarins Double Serum Eye

Сейчас читают: 112
cosmo.com.ua

Ми продовжуємо знайомити тебе з новими ефективними засобами, які із задоволенням використовуємо і самі. Новинка цього місяця, якою ми не можемо з тобою не поділитися, — антивікова подвійна сироватка для шкіри навколо очей Clarins Double Serum Eye.

Якщо назва здається тобі знайомою, ти не помилилася — ми не раз додавали легендарну сироватку для шкіри обличчя Clarins Double Serum до списків найкращих антивікових засобів.

Тепер же бренд вирішив подбати окремо про ніжну шкіру навколо очей, яка страждає від вікових змін у першу чергу. Ось декілька причин, чому ця сироватка обов`язково повинна стати частиною твоєї б`юті-рутини: Науковий підхід Вивчаючи фактори, що впливають на молодість шкіри навколо очей, вчені Clarins виявили неймовірну важливість альфа-v інтегринів — білків, які забезпечують правильну взаємодію клітин.

З віком їх кількість зменшується, через що зморшки стають більш вираженими, а сама шкіра — млявою і тьмяною. Від нестачі цих важливих білків також з`являються ті самі синці

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA