Секс і місто жінки

Нове дейтинг-шоу за мотивами книги «Секс і місто»

Сейчас читают: 578
womo.ua

У реаліті-шоу знайомств і побачень братимуть участь чотири жінки віком від 50 років. Сценаристи хочуть розмістити учасниць разом у якомусь затишному місці, наприклад, у віддаленому замку десь за містом і у кожній серії влаштовувати жінкам побачення із різними чоловіками – молодими і старшими за них, звичайними, багатими та відомими.

Хто з цих чоловіків і як зможе завоювати жіночі серця? І чи зможуть учасниці «повернути секс у місто»? У підготовці шоу візьме участь Кендес Бушнелл, авторка бестселеру «Секс і місто», за мотивами якого було знято популярний телевізійний серіал «Секс у великому місті» та декілька фільмів з аналогічною назвою.

Письменниця вважає, що жінки від 50 років – це найкраща аудиторія саме для таких програм. Вона як ніхто розуміє майбутніх учасниць і поділяє погляди сценаристів майбутнього шоу, оскільки має досвід побачень з різними чоловіками протягом десятиліть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA