Польща "Голос країни" новини шоубізнес Юрій Горбунов Польща

Все вирішує Мінкульт. Юрій Горбунов розповів, як учасники-чоловіки "Голосу країни" перетинають кордон (ВІДЕО)

Сейчас читают: 880
hochu.ua

Відомо, що 3 вересня о 21:00 на екрани ТВ вийде новий сезон "Голосу країни". Цього разу сезон позиціонується як європейський, адже у зйомках та організації Україні допомагають польські фахівці.

У своєму інтерв'ю для блогерки  Аліни Доротюк постійний ведучий вокального дійства Юрій Горбунов поділився своїми враженнями про те, чому для України надзвичайно важливо, щоб зйомки шоу не припинялися, а український глядач був максимально задоволений якісним продуктом.

Читати також Про подібність з російським серіалом та Олександра Поворознюка. Юрій Горбунов відповів на запитання щодо серіалу "смт Інгулець" (ВІДЕО) Окрім того, Юрій розповів, яку саме підтримку у цьому питанні надає Польща.

Зокрема він зазначив те, що польські друзі  у повній мірі профінансували виробництво нового сезону талант-шоу. Також ще однією новинкою стало те, що взяти участь у вокальних баталіях зможуть лише ті учасники, які мають українське коріння.Цей сезон відрізняється тим, що в ньому беруть участь виключно українці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA