книги розвиток читання

Великі літературні вечори незабаром почнуться в Молодому театрі

Сейчас читают: 492
womo.ua

Раз на місяць у театрі проходитимуть зустрічі з тими, хто творить українську культуру та є її трендсетерами. Про серію майбутніх вечорів повідомив Молодий театр.

Мета таких вечорів – поява майданчика для обговорення актуальних питань і викликів, де можна ближче познайомитися з письменниками та їх творами.

Автори ідеї сподіваються, що такі зустрічі надихнуть читачів дивитися на українську літературу під різними кутами. На гостей чекатимуть літературні читання та ексклюзивна розмова про важливе. Читайте також: Книжкові бестселери: що найчастіше читали і купували українці у 2023 році Першим серію вечорів розпочне поет і видавець Іван Малкович.

Іван Малкович відомий як засновник та директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», лауреат Шевченківської премії. Крім того, він редактор, упорядник, автор та перекладач кількох десятків книжок для дітей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA