республика Коми люди діти Нео війна в Україні республика Коми

Непочуті голоси українських дітей: щоденникові записи дітей в окупації

Сейчас читают: 765
womo.ua

Документальна виставка «Щоденники війни: непочуті голоси українських дітей» присвячена особистим історіям дітей та підлітків, які стали свідками війни в Україні та задокументували її. «Щоденники війни» — проєкт, ініційований візіонеркою Христиною Храновською та організований ГО Port of Culture за підтримки МЗС України.

Нотатки щоденників трьох дітей вже були зачитані з трибуни Генасамблеї ООН. Головне завдання цього проєкту — це розповісти унікальні історії та пролити світло на глибоку травму, яку пережило молоде покоління України.

А також дати можливість українським дітям бути почутими, щоб кожен міг поділитись своєю історією та світ знав, що вони переживають щодня.

Таких історій безліч. Щодня очі українських дітей бачать та проживають жахи війни, щось записують, щось проявляють на малюнках, а щось просто тримають в собі, бо бояться про це говорити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA