вода море

Неосяжне та просторе: світлини моря, які заряджають енергією на весь день (ФОТО)

Сейчас читают: 923
hochu.ua

Вода заспокоює, дає енергію, мотивацію та сили. Шум морських хвиль розвіює тривожні та депресивні стани. Якщо у вас немає можливості поїхати на відпочинок до берега моря, відволічіться на декілька хвилин очима від буденної роботи на морський пейзаж.

Мозок почне працювати із асоціаціями, пригадавши свіжість повітря, спокій та затишок місцевості. Таким чином до вас почне прибувати хороший настрій, натхнення та бажання до нових звершень.

Читати також Свобода і натхнення — відчуйте прилив сил, милуючись літніми полями (ФОТО) Воно просторе, могутнє та розкішне. Море поєднує в собі цілий спектр відтінків: синій, блакитний, аквамариновий, бірюзовий, індиговий, гранатовий, лазурний, ціановий і навіть ультрамарин.

Найчистішим морем у світі вважається море Веддела, яке омиває узбережжя Антарктиди. Найглибше море - Філіппінське, а найбільше - Саргасове, і розташоване воно посеред океану.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA