привітання у віршах листівка День Петра і Павла

День апостолів Петра і Павла 2023: щирі побажання і картинки з нагоди свята

Сейчас читают: 639
hochu.ua

У 2023 році свято Петра і Павла будуть відзначати 12 липня. Проте уже з наступного року українці перейдуть на новоюліанський календар, і День апостолів святкуватимуть 29 червня.У цей день віряни ідуть на службу і замовляють молебні за здоров'я рідних.

Здавна вірили, що на Петра і Павла усі молитви будуть обов'язково почутими. Читати також День Ангела Івана: найкращі побажання та святкові листівки У день святих Петра та Павла Побажаю щастя в дім, Благодать щоб зігрівала, І завжди щастило всім!liza.uaВас вітаю з Петром і Павлом!

Хай апостоли щастя приносять, Вас огорнуть небесним теплом, І у Бога здоров’я попросять!Хай від всіх захищають негод, Бережуть на життєвій стежині, Щоби наш український народ Жив щасливо у власній країні!

Читати також З Днем ангела Олександра! Привітання у прозі та картинки oir.mobiУ світлий день Петра і Павла Побажання ти прийми Мудрим бути зичу й вправним, Дружно з близькими живи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA