світлина привітання у прозі

Всесвітній день фотографа 2023: вітання і найгарніші фото

Сейчас читают: 899
hochu.ua

Традиційного 12 липня відзначається Всесвітній день фотографа. Він приурочений Дню святої Вероніки. Коли Месія ніс Хрест на Голгофу, ця жінка витирала Його обличчя хусткою.

На хустці відбився облик Христа.Також саме 12 липня народився американський бізнесмен Джордж Істмен. Саме він винайшов і заснував компанію Kodak.У 1826 році з'явилося перше у світі фото під назвою “Вид з вікна”.

Його зробив француз месьє Жозефу Нісефору Ньєпсу, працюючи над ідеєю фотографії 8 годин. Читати також Молитви до Петра і Павла, які 12 липня варто прочитати всім Вітаю з Днем фотографа, і від щирого серця бажаю цікавих, творчих ідей, незвичайних сюжетів для зйомки, безмежної кількості задумів і можливостей, постійної роботи фантазії і загального визнання!v24.com.uaВітаю з Днем фотографа!

Бажаю приголомшливих ідей і вдалих кадрів, неймовірних історій і яскравих сюжетів, чудових результатів і широких просторів фантазії, задоволення від роботи і великого щастя в житті!v24.com.uaВітаю тебе з днем фотографа!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA