привітання у віршах листівка іменинники дня День Петра і Павла

День Ангела Павла 2023: гарні вітання у віршах та картинках

Сейчас читают: 289
hochu.ua

Щороку 12 липня ми вітаємо із іменинами Павла, Павловичів та Павлівних. У цей день із самого ранку віряни ідуть до храмів, аби помолитися за апостолів Петра і Павла.В оригіналі ім'я звучить як Паулус, що перекладається — “маленький”, “невеликий”, “молодший”.

Наші пращури часто називали Павлами найменших синів у родині. Читати також Апостолів Петра і Павла 2023: привітання у віршах і прозі, святкові листівки Чоловіки з цим іменем — справжні господарі, вони віддані своїй сім'ї, вірні перед дружиною, а ще — неабиякі романтики.

Павло із тих, хто завершує початку справу до кінця, не боїться нових ініціатив і любить досягати фінансових висот.Рано-вранці, до сходу сонця Ангел стукав у віконце І сказав мені новину, Що у Павла іменини!

Бажаю тобі: тихих зоряних ночей, Блакитних чи карих, чи сірих очей, І щастя безмежного, щастя людського, В житті кохати когось, лише одного!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA