день ангела привітання у віршах листівка іменинники дня

День Ангела Вероніки: побажання у листівках та прозі з нагоди свята

Сейчас читают: 977
hochu.ua

Традиційно 12 липня свій День Ангела відзначають жінки з гарним іменем Вероніка. Так звали святу, яка супроводжувала Христа, поки Він ніс Хрест на Голгофу.

Вероніка витирала Його обличчя, і на її хустці відбився лик Месії. Він і досі зберігається у соборі святого Петра, що у Римі.У перекладі з латини Вероніка означає “та, що приносить удачу”.

В оригіналі ім'я звучить як Ференіка. Жінки з цим іменем турботливі, милі та емоційні. Вони цінують сім'ю, поважають чоловіка і ніколи не зрадять.ulyublena.comЗ Днем Ангела Вероніку я вітаю, Всіх благ земних тобі я побажаю, За душу людяну і простоту, За добре серце й доброту, Хай ангел тобі подарує натхнення, А Бог — людське благословення!v24.com.uaСвят у світі є багато.

У Вероніки нині свято — Наймиліше від усіх: Привітання й дружній сміх — Все — тобі, усе — для тебе! Поглядає ангел з неба, На твоє веселе свято, Й ніби хоче нагадати, Що заступник в тебе є, На ім’я, як і твоє.v24.com.uaСонце із неба радісно сяє, Проміння для тебе в букетик збирає, Вітер шепоче, мов промовляє, Тебе з іменинами Вероніка вітає!ДобротаЗ Днем Ангела Вероніки мої найщиріші привітання, Від всього серця, з побажаннями добра, В здоров’ї й радості, сто років процвітання, Любові, щастя та родинного тепла!ulyublena.comВ День Ангела Вероніки, бажаю я любові І від душі успішних перемог, Натхнення, щастя світлого, здоров’я, І хай тебе оберігає Бог!ОГОНаче зіронька у небі, Ви прекрасна повсякчас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA