схуднення дієта Марина Боржемська

Не виходить схуднути? Експерт дала 5 доступних порад

Сейчас читают: 911
hochu.ua

Часто буває, що людина намагається привести у форму своє тіло, але попри всі намагання, схуднути так і не виходить. Раніше ми писали, як відчути кардиналі зміни організму за 1 день, а тепер розкажемо, що ви могли пропустити, намагаючись схуднути.Якщо ваша вага не змінюється навіть при тому, що ви дотримуєтеся дієт і займаєтеся спортом, значить ви упустили якусь із важливих деталей, розповіла фітнес-тренер Марина Боржемська.

Читати також Користь і шкода від мучного: дієтолог Самойленко розвіяла міфи про хліб Зі слів експерта, є поширені помилки, які не дають досягти результату в процесі втрати зайвої ваги.

Наприклад, це жорстке обмеження у харчуванні.Через страх переборщити з калоріями надаєте перевагу недоїданню? Цей шлях має всі шанси нашкодити здоровʼю.

Обравши такого роду обмеження, існують великі шанси зривів. І тоді виникає бажання їсти ще більше,— розповіла Боржемська.Додала, що через це організм відчуває стрес і починає накопичувати зайві калорії у вигляді жиру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA