фільми кіно Держкіно кіноіндустрія кіновиробництво

Скоро у кіно! В прокат виходить українська драмедія «Дон Жуан із Жашкова» — постер

Сейчас читают: 584
womo.ua

Компанії Kristi Films та UPHub презентували офіційний постер до нової української драми-комедії «Дон Жуан із Жашкова» від режисера Віктора Бутка.

Про це пише Держкіно. Зазначається, що прем’єра стрічки очікується вже у 2023 році, проте точної дати поки не було оголошено. Читайте також: Хоче поневолити або знищити людство: найкращі фільми про небезпечний штучний інтелект Про фільм:  Женя Горобчик — київський фотограф родом із Жашкова, якого ну дуже люблять жінки.

Він шукає роботу, але випадково знаходить нове кохання. Але у Жені вже є дружина і син, а ще колишня дружина і купа інших проблем.

Він розривається між ними й вирішує, що краще вже під поїзд, ніж так далі жити… Якщо, звичайно, життя не підкаже неочікуваний секрет щастя! Читайте також: У прокат вийде українська стрічка «День Незалежності»: трейлер Головну роль у стрічці за однойменною п’єсою Оксани Гриценко виконав В’ячеслав Бабенков, відомий за проєктами «Кава з кардамоном» та хорором «Поки ми спимо».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA