люди сон Нео цікаві факти

Вовчик не вкусить: на який бік лягати спати - поради експертів

Сейчас читают: 707
hochu.ua

Людина не вміє спати стоячи. Це підтверджує той факт, що тіло потребує своєї пози для сну. Раніше ми писали, що потрібно для активації роботи мозку, а тепер розкажемо, як правильно спати.Медики радять конкретні позиції для сну і його мінімум, який потрібний для здорового функціонування організму людини, пише eventukraine.com.

Читати також Купідони, сердечка і поцілунки: віщуни розтлумачили сон про кохання Сон на спині вважається корисним і для хребта, і для м'язів спини.

Проте варто зауважити, що матрац, на якому ви відпочиваєте, повинен бути рівним і не сильно м'яким. У позі на спині на лиці не формуються зморшки, а м'язи обличчя повністю розслабляються.Така поза корисна для людей, які страждають від болі у попереку.

Вважається, що лежачи на боку із підігнутими ногами, ми даємо шанс гарно відпочити нашій спині. Читати також Сон про гори: чи варто їхати на відпочинок, і кого чекає небезпека Сон на лівому боці неабияк корисний.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA