війна війна в Україні новини шоубізнес

Запроданка Тодоренко навіть не згадала про трагічний удар по Одесі, де живуть її батьки

Сейчас читают: 136
hochu.ua

Уродженка Одеси Регіна Тодоренко, яка отримала статус "мами року", відзначилася черговим цинічним вчинком. Артистка, яка продовжує жити й заробляти криваві рублі, здивувала своєю реакцією на ракетний обстріл рідного міста.

Запроданка повністю проігнорувала трагедію, чим буквально розлютила підписників. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!23 липня росіяни вкотре масовано обстріляли Одесу ракетами, влучивши в храм, житлові будинки та цивільну інфраструктуру.

Унаслідок нічної атаки було зруйновано історичний центр міста та поранено мирних жителів. Однак опальна зрадниця України Регіна Тодоренко продовжує мовчати та повністю ігнорує трагічні події, що відбуваються в місті, де живуть її близькі.

Читати також Чому Австралію, а не Саратов? У росії жорстко підкололи Регіну Тодоренко Замість того щоб висловити слова співчуття українському народові та одеситам, Тодоренко похвалилася кадрами з відпустки з чоловіком-росіянином та їхніми дітьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA