собаки домашні улюбленці домашній улюбленець

У Києві труять щурів: собачникам з яких районів варто бути обачними

Сейчас читают: 755
hochu.ua

На центральних вулицях столиці почали боротьбу з пацюками. Для них розкидають спеціальні приманки з м'ясним фаршем, що містять отруту.

Про це 3 серпня написав Telegram-канал “Киевский движ”. Ці приманки небезпечні для чотирилапих улюбленців, тому що можуть спричинити у них не лише сильне отруєння, а й призвести до смерті.

Щоб власники собак мали уявлення про те, як виглядає ця отрута, на каналі опублікували один з таких небезпечних пакетиків, знайдений на Хрещатику.Нам пишуть: у центральних районах столиці труять щурів фаршем, у якому міститься отрута, - пишуть у Telegram-каналі.Скріншот: Telegram-канал "Киевский движ" Читати також Ні, ні й ще раз ні: 5 порід собак, які не завели б навіть ветлікарі Також адміністратори каналу повідомили, що вже є кілька випадків отруєння собак щурячою отрутою.

Тож власникам хвостиків варто бути обачними та не дозволяти своїм улюбленцям підбирати щось на вулиці. На особливо неслухняних можна одягнути намордник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA