люди жертва Нео

“Не бійся»: новий трек співачки ROXOLANA

Сейчас читают: 764
vogue.ua

ROXOLANA символічно представила новий трек саме 21 липня – через тиждень після ракетного обстрілу у Вінниці, в якому постраждала її команда.

Драматичну композицію «Не бійся» співачка створила у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну, але тоді так і не наважилась її випустити, адже ввважала, що у такі важкі часи люди потребують більш підбадьорливих композицій.

Але ракетний обстріл Вінниці змінив її ставлення до власної пісні. Нагадаємо, що 14 липня центр Вінниці зазнав жорстокого обстрілу з боку російських окупантів.

Жертвами теракту стали 30 українців – серед них Женя Коваленко, помічник звукорежисера, який приїхав до Вінниці в межах благодійного туру співачки ROXOLANA. "Поки що ми відмінили концерти, адже частина нашої команди ще потребує лікування, але ми не зупиняємось, – розповідає артистка. – Пісня «Не бійся» саме про це.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA