Нео

"We Must Think": новий трек джазової співачки Лаури Марті

Сейчас читают: 946
vogue.ua

"We Must Think" - новий трек джазової співачка Laura Marti, що увійде в її альбом "24th", присвячений війні. Трек був написаний на початку повномасштабного вторгення в Румунії, куда Лаура Марті поїхала з низкою благодійних концертів. "Ця пісня - це звернення до всесвіту, - каже Лаура Марті. - Я нікому і ніколи не бажаю побачити і пройти через війну, втратити близьких.

Пройти через те, що зараз проходить мій український народ. . . . Через те, що проходив мій вірменський народ. Через те, що відбувалось у Сірії, Грузії, Чечні, Афганістані. . .

І цей список можна продовжувати ще довго, нажаль. . . ". Laura Marti - українська джазова співачка, композиторка родом з Харкова.

Лаура відома в першу чергу як джазова співачка: артистка випустила пять атворських джазових альбомів, неоднаразово виступала на сцені Leopolis Jazz Fest, у тому числі і з такими світовими зірками, як Боббі МакФеррін та Ларс Даніельссон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA