Сериалы что посмотреть Netflix

Названо 10 найпопулярніших серіалів літа на Netflix

Сейчас читают: 889
cosmo.com.ua

Ми вже розповідали тобі про «10 захоплюючих фільмів та серіалів Netflix» та «10 найпопулярніших фільмів за всю історію платформи».

Сьогодні ми зібрали для тебе чергову десятку, що зовсім не схожа на попередні. Так, днями в мережі з’явились останні дані щодо найретинговіших серіалів на стримінговій платформі за період від 20 червня по 20 вересня (так, це попередній результат).

Не дивуйся, коли, гортаючи добірку, ти відзначиш, що більшість картин — абсолютно нові. Загалом, за цей рік лише Netflix створив 371 новий проект!

А от щодо стилю тут простіше: незмінними лідерами залишаються фентезі та кримінальна драма. Якщо ти також хоче бути в темі, радимо відкласти все, що дивилася та приєднатися до перегляду цих серіалів! «Нерозгадані таємниці» (UnsolvedMysteries) Список лідерів очолює перезапуск загадкового телевізійного шоу, що з`явилося на екранах ще у 1987 році.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA