контакт голосування

Названий кращий nail-бренд України за результатами голосування “Вибір року”

Сейчас читают: 924
beauty.ua

За час існування масштабного Міжнародного фестивалю-конкурсу “Вибір року” в Україні було нагороджено понад 500 топових брендів та товарів у різних категоріях.

Голосування з відбору найкращих включає комплексну та глибоку оцінку експертного комітету, аналіз анкетування споживачів компанією IPSOS, оцінювання маркетинговими агентствами та високим журі.Зміна споживчих переваг впливає і на зміну кількості категорій.

Так, починаючи з 2020 року у переліку номінацій Міжнародного конкурсу-фестивалю "Вибір року" з'явилася категорія "Гель-лаки та засоби для манікюру".У 2021 році переможцем та фаворитом споживачів став міжнародний бренд Kodi professional.

Це вже друга за рахунком перемога Kodi professional на Міжнародному фестивалі-конкурсі "Вибір року". У 2020 році бренд отримав аналогічну нагороду у категорії "Гель-лаки та засоби для манікюру".Коментар Олени Грабельникової, керуючого менеджера Міжнародного конкурсу-фестивалю "Вибір року":“Команда Kodi Professional другий рік поспіль складає

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA