Нео

Наймодніші жакети у весняних колекціях українських дизайнерів

Сейчас читают: 373
vogue.ua

Попри те, що в травні ми часто бачимо позначку у 20 °C тепла й вище, все ж таки лишатися лише в сукнях і футболках можна дозволити собі тільки на сонці.

Решту часу на плечі краще накинути джинсову куртку, затишний кардиган або модний жакет. Про останній сьогодні й ітиметься. У колекціях українських брендів у сезоні весна-літо 2022 можна знайти блейзери в дрібну смужку в стилі 1990-х, варіанти в коричневій шкірі, жакети з цікавими деталями, укорочені, маскулінні чи силуетні фасони, що окреслюють талію.

Vogue. ua зібрав наймодніші жакети цього сезону, які мають з’явитися у вашому гардеробі. Строгі жакети в дрібну смужку, які були знаковою моделлю 1990 років, знову на піку популярності.

Якщо 30 років тому їх носили Наомі Кемпбелл, Ембер Валлетта та Джулія Робертс, то нині їх можна побачити на Беллі Гадід, Каї Гербер та Гейлі Бібер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA