Сериалы что посмотреть детективы

Найкращі у своєму жанрі: 6 небанальних детективних серіалів, які повинна переглянути кожна

Сейчас читают: 828
cosmo.com.ua

Краще за детективний фільм може бути лише якісний серіал у цьому ж жанрі. Якщо ти також швидко звикаєш до головних героїв, любиш посмакувати цікаві історії та обожнюєш перевіряти свою інтуїцію, майстерно вибудовуючи власну лінію розвитку сюжету, — обов’язково зберігай цю добірку.

Ми зібрали для тебе найкращі детективні історії за версією найбільшої кінематографічної бази даних IMDb. Рейтинги та акторський склад вражають! «Справжній детектив» (TrueDetective) Рейтинг IMDb: 9 Кожен сезон детективного телесеріалу розповідає про нову загадкову справу.

Та декілька спільних рис все ж таки знайдеться: реалістична атмосфера, майстерність детективів та захоплююча історія їхнього особистого життя.

Кількість епізодів: 24 (3 сезони) У ролях: Меттью Макконегі, Вуді Гаррельсон, Рейчел МакАдамс, Тейлор Кітч «Лютер» (Luther) Рейтинг IMDb: 8,4 Британський детективний телесеріал розповідає про інспектора Лютера, котрий вирізняється своїм нестандартним підходом до розкриття справ, гострим розумом та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA