отношения ты и он

Нові типи стосунків 21 століття, які мають право на існування

Сейчас читают: 877
cosmo.com.ua

Хоча ми живемо у 21 столітті, нас не припиняють переслідувати стереотипи. Комусь у 25-ть здається, що вже ніколи не вийдеш заміж, іншого соромить те, що йому подобаються хлопці, а не дівчата, як це «потрібно», треті вже встигли розлучитися до 30-ти і зарікаються шукати кохання… Тих, хто проявляє сміливість бути собою і завжди слухає своє серце, часто засуджують.

Та як би там не було, світ крокує вперед, і все нове, що у ньому з’являється, рано чи пізно стає загальноприйнятим. Сьогодні хочемо розповісти більше про нові типи стосунки 21 століття, які мають право на існування. 1.

Відкритий шлюб. Такий варіант стосунків мають пари, які не дотримуються моногамії. Тобто вони можуть мати стосунки на стороні і навіть запрошувати у дім коханців, тому що їхня половинка не проти таких експериментів.

Чимало пар, які надають перевагу відкритому шлюбу, запевняють, що саме так їм вдається прожити все життя пліч-о-пліч і щасливо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA