фантастика фільми кіно

Найкращі науково-фантастичні фільми, які кожен повинен переглянути

Сейчас читают: 590
womo.ua

Інопланетяни, астронавти, подорожі в часі — все це є науковою фантастикою і все це ви можете побачити у нашій кінодобірці. Насамперед зазначимо, що наукова фантастика — є жанром фантастики, який описує ситуації, невідомі в реальності, але ймовірні, пов’язані з певними теоріями й припущеннями в науці й техніці.

Основою наукової фантастики служать наукові факти, основа фентезі – чари. Наукова фантастика дослівно перекладається як «наукова вигадка», а фентезі як «фантазія».

Тому, якщо вам близька ця тема, ми підготували для вас добірку науково-фантастичних фільмів, які варто переглянути кожному хоча б один раз. Читайте також: 12 вестернів, які варто переглянути кожному любителю Дикого Заходу Найкращі науково-фантастичні фільми: топ-10 Матриця (1999-2021) Матриця — це науково-фантастична медіафраншиза, створена в жанрі кіберпанк.

Серія складається з трилогії художніх фільмів, які написані та зрежисовані сестрами Вачовскі та продюсером Джоел Сілвер. У центрі сюжету Томас Андерсон — звичайний хлопець, який обіймає посаду програміста в одній великій компанії й чесно виконує свою роль гвинтика в розгалуженій системі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA