місто Рим фільми кіно найкращі фільми місто Рим

12 вестернів, які варто переглянути кожному любителю Дикого Заходу

Сейчас читают: 626
womo.ua

Коли згадують про вестерни, на думку відразу спадають такі асоціації: дуелі в пустелі, ковбойські капелюхи, зброя, пограбування поїздів і мисливці за головами.

У цій добірці ми зібрали найкращі вестерни, які вражають своїми історіями про Дикий Захід. Читайте також: Топ-40 найкращих та видовищних фільмів, серіалів та мультфільмів про драконів Найкращі вестерни про Дикий Захід із цікавим сюжетом: топ-12 Мене звати Ніхто (1973) IMDb: 7,4 Режисер: Тоніно Валерій Читайте також: #RomanEmpire: 10 найкращих фільмів і серіалів про Стародавній Рим та Римську імперію Джек, найстаріший і найвідоміший стрілок на Заході, шукає спокійного життя на пенсії в Європі.

Молодий стрілок, відомий як Ніхто, слідує за Джеком, взявши його за приклад для наслідування. Читайте також: Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів Одного разу на Дикому Заході (1968) IMDb: 8,5 Режисер: Серджіо Леоне «Одного разу на Дикому Заході» посідає незабутнє місце серед західних фільмів того часу.

У фільмі жінка на ім’я Джилл виходить заміж за Бретта, заможного ірландця. Коли Джилл прибуває на ферму свого чоловіка, вона знаходить його та своїх дітей убитими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA