parish St. Martin люди Нео parish St. Martin

Найцікавіші виставки липня – в Києві, Чернівцях і у Львові

Сейчас читают: 114
vogue.ua

У Києві в липні покажуть вже легендарного керамічного півника з Бородянки, у Чернівцях – зворушливі та потужні воєнні хроніки фешн-фотографині Вєри Бланш, а у Львові – рефлексії українських художників на війну.

Якщо в вашому місці працюють музеї та галереї, обов'язково завітайте та підтримайте їх!Наживо побачити легендарного керамічного півника, що вцілів після бомбардування рашистами Бородянки, відтепер можуть усі охочі.

Він став акцентом виставки "Український Фенікс. Васильківська майоліка". На виставці можна дізнатися про походження легендарного півника з Бородянки, про унікальне явище в українському мистецтві – Васильківську майоліку, набратися позитиву від керамічних казкових птахів, квітів та добрих звірів.

До речі, саме тому кухонну шафку та півника як уже цінні артефакти було врятовано та передано до фондів Національного музею Революції Гідності.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA