люди украинские художники

В Києві вдруге пройде благодійний мистецький захід «На часі»

Сейчас читают: 202
vogue.ua

В червні на Подолі в Києві пройшов перший благодійний мистецький захід «На часі», який збирав кошти на підтримку творчих об'єднань Стрічкоткацької фабрики.

Фестиваль відвідали майже 2000 гостей, а організаторам вдалось зібрати 203 700 гривень на благодійні цілі. 23 липня відбудеться друга подія «На часі», де заплановані спортивний тенісний турнір, концертні виступи на 13 локаціях, мистецький ярмарок та модний маркет, лекційна та перформативна програми, виставка сучасного мистецтва з фокусом на NFT та перформанс. «Довіра, котру отримав перший захід «На часі», — це майже дві тисячі відвідувачів та численні публікації в українських та закордонних виданнях.

Також вдалося практично довести, що актуальна культура є потрібною, самодостатньою та спроможною об'єднувати людей. Фестиваль став помітною подією суспільного життя Києва, оскільки містить як мистецьку, так і соціальну складову: підтримує митців, розкриває різноманіття культурного процесу країни, а також спрямовує зібрані кошти на благодійність та підтримку ЗСУ.

На часі — це історії про нас сьогодні, про нашу країну, культуру та мистецтво, як невіддільну частину реальності», — кажуть організатори в своєму Telegram-каналі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA