люди art

В Pinchuk Art Centre відкрилася виставка про російські воєнні злочини

Сейчас читают: 215
vogue.ua

У київському Pinchuk Art Centre розпочали роботу одразу дві виставки: проєкт «Коли віра зрушує гори» та «Російські воєнні злочини».

Обидві виставки будут працювати до 9 жовтня. Куратори - Бйорн Гельдхоф, Барт де Бер та Ксенія Малих. Фотографії, що стали частиною проєкту «Російські воєнні злочини», були зроблені в різних куточках України від першого дня повномасштабного вторгнення росії і до початку липня.

Кульмінація проєкту – відео, яке створив Олексій Сай, зібравши 6400 зображень, що фіксують злочинні дії окупантів. Вперше цей проєкт був представлений на Міжнародному економічному форуму в Давосі.

Друга виставка, яку зараз можна побачити в артцентрі, отримала символічну назву «Коли віра зрушує гори». Це масштабна групова виставка за участю понад 45 українських і міжнародних митців і мисткинь зроблена разом з антверпенським Музеєм сучасного мистецтва М НКА.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA