страхи Нео

У Києві відбудеться творча зустріч з письменницею Іреною Карпою

Сейчас читают: 536
vogue.ua

3 липня в Києві відбудеться зустріч з письменницею Іреною Карпою. Ірена, що мешкає в Парижі, приїде до Києва провести творчу зустріч з читачами та допомогти зібрати кошти для ЗСУ.

Одна з найцікавіших активностей цього дня, яка може стати разрадою для багатьох із нас – це майстер-клас з терапевтичного письма від Ірени Карпи “В такий час, коли в нас заходить суміш новин, переживань, страху втрати, невпевненість і травматичний досвід, важливо дати цій суміші вихід, щоб не вибухнути у бьорн аут і не злягти бездіяльним пляцком”, — каже сама Ірена.

На своєму майстер-класі Ірена навчить кільком технікам, які допомагають письмом побороти вигорання та заспокоїти свої емоції.

Вправи розроблені разом із психологинею Ларисою Волошиною. Ввечері відбудеться оpen talk з Іреною Карпою. Також можна буде відвідати барахолку українських дизайнерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA