люди Нео

5 найцікавіших серіалів липня

Сейчас читают: 620
vogue.ua

Кріс Пратт у ролі відважного "морського котика", готичний серіал про таємниці фамільного особняка однієї благородної родини та четвертий сезон "Дивних див" – це ще не все, що очікує нас у липні.

Четвертий сезон гіта "Дивні дива" такий масштабний та довгоочікуваний, що вийде у двох частинах: у травні та липні. Судячи із синопсиса, останні дві серії, що з’являться першого липня, будуть дуже напруженими. «Минуло шість місяців після битви при Старкорті, яка принесла Гокінсу жах і руйнування.

Борючись із наслідками, наша група друзів уперше розлучається – і складнощі середньої школи не полегшують справи. У цей найуразливіший час постає нова надприродна загроза, що становить жахливу таємницю.

Та якщо її буде розгадано, це нарешті може покласти край усім страхіттям». 1 липня"Квіти на горищі" – готичний серіпал про Олівію Вінфілд, яка одружується з благородним чоловіком Малкольмом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA