лайфхак рецепти яйця

Навіть без міксера і вінчика: як правильно збити білки в густу піну

Сейчас читают: 197
hochu.ua

Ми розповідали, як варити червону та білу квасолю. Тепер ділимось секретами, як збити яєчні білки без міксера. Читати також Корисний десерт: цю полуничну запіканку будете готувати постійно (РЕЦЕПТ) Ретельно збиті білки потрібні для приготування різних десертів - від цього залежить сма і пишність кондитерських виробів.

Зазвичай щоб перетворити яйця в густу пінукулінари  використовують міксер або ж вінчик. Ukr.Media розповідає, що робити, якщо ні одного, ні другого девайса у вас немає.

Цей процес не буде дуже швидким і легким, але це можливо.Щоб збити білки до міцних піків, необхідно вибрати якісні свіжі яйця кімнатної температури.

В ідеалі яйцям не повинно бути більше тижня. Збити білки в густу піну вийде, якщо ви акуратно відокремите жовтки. Також принципово важливим є те, щоб і посуд, і виделки були ідеально сухими.Візьміть досить глибоку миску і дві виделки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA