Без обмежень здоров'я новини шоубізнес

У фронтмена "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергія Танчинця почалися серйозні проблеми зі здоров'ям

Сейчас читают: 250
hochu.ua

Лідер українського рок-гурту "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинець, який пішов із тероборони, опинився в лікарні. Несподіваною новиною музикант поділився з фанатами та повідомив, що через різке погіршення стану здоров'я найближчі заплановані концерти доведеться перенести.

Деталі - на HOCHU.ua. Читати також Юрко Юрченко з "Юркеш" втратив слух і загримів у лікарню: що відомо На своїй сторінці в Instagram Сергій Танчинець поділився знімком із лікарняної палати й розповів про стан здоров'я.

Виявилося, через сильне навантаження в артиста почалися проблеми з хребтом, через які йому стало важко рухатися.Мій хребет, вірніше його поясничний відділ сказав "досить" і пішов відпочивати.

Нічого серйозного, але нормально рухатись і працювати стало вже зовсім важко,- повідомив фронтмен "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ".Коли ситуація загострилася, Сергій звернувся по допомогу до фахівців.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA