дерево рослини підказки поради дачникам

Як легко позбутися пня на ділянці: навіть не доведеться нічого корчувати

Сейчас читают: 857
hochu.ua

Після зрізання старих чи хворих дерева на ділянці залишаються пеньки, яких досить складно позбуватися традиційним методом - викорчовуючи.

Та, на щастя, є набагато простіші способи очистити свою ділянку від пнів. Про них і розповімо.До речі, якщо ви зібралися просто почекати, доки пеньок сам розкладеться і “зникне”, маємо для вас погані новини: чекати природного його розкладання доведеться роками.

А якщо йдеться про дуб, горіх чи сливу, то термін може перевалити навіть за десятиліття, передає Читати також Секрет, що є на кожній кухні: навіщо досвідчені дачники поливають буряки солоною водою Найпростіший та найбільш популярний метод ліквідації пенька на ділянці.

Проте мусимо зауважити, що він годиться лише для невеликих пнів, які швидко згоряють. Якщо ж у вас великий пеньок, який лишився від старого дерева з потужним стовбуром, потрібно буде докласти трохи більше зусиль: розпиляйте пеньок до його основи у кількох місяцях, роблячи візерунок, схожий на спиці колеса.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA