город рослини поради дачникам народні поради

Чайники на дачі: культури, що виростуть навіть у аматора

Сейчас читают: 826
hochu.ua

Догляд за городніми культурами передбачає цілий комплекс знань та навичок, якими повинен володіти дачник. Правильно слід робити все - урожай залежить як від вчасного поливу, так і від підживлення та готовності боротись зі шкідниками.

Читати також Що посадити біля малини, щоби потім не наїстися хробаків Іноді дачники нарікають на складність у вирощуванні тих чи інших овочевих культур у себе на грядці — як правило, їм потрібно своєчасно вносити підживлення, формувати крону, і не забувати про боротьбу зі шкідниками.

Разом із “Фактами” розповідаємо, які невибагливі овочі легко виростити навіть новачкові.Він багаторічник, росте на будь-яких ґрунтах, любить тінь, швидко розростається від кореневища.

Українці широко використовують хрін для приготування закусок та при консервуванні.Прекрасно росте в тіні і розмножується простим поділом куща.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA