Андре Тан Андрій Данилко відео новини Андре Тан Андрій Данилко

"Не вистачало навіть на їжу": хто з українських зірок виріс у бідних родинах (ВІДЕО)

Сейчас читают: 493
hochu.ua

Мало хто замислюється, але успішні та багаті українські зірки не отримали все, що вони мають, просто так. Як правило, за успіхом стоїть стоїть титанічна праця та суворі уроки життя.Пропонуємо вам 5 історій зірок, які росли у бідності, але завдяки своїй наполегливості стали знаменитими та забезпеченими.

Всі вони недоїдали, не мали нового одяху, комфортних умов для проживання, але не здалися і витримали всі уроки життя. Читати також Багатодітні зірки, яких знає кожен: 13 знаменитостей, які найчастіше чують слово "тато" Родина Андрія Михайловича була дуже бідна.

Його батько прикладався до чарки, що довело його в домовину, а мати тяжко трудилася на заводі у три зміни. Андрій одного разу говорив, що грошей не вистачало навіть на їжу.

Окрім того родина ходила приймати душ до рідних, бо вдома не було жодних зручностей.Андрій Данилко поставив собі за мету стати відомим та багатим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA