Нео подорожі відпочинок

Де відпочити без росіян цього літа: ТОП курортів не за всі гроші

Сейчас читают: 610
hochu.ua

Плануєте вирушити в літню відпустку за кордон, але бути на одній території з росіянами не хочеться? Ми вас чудово розуміємо і публікуємо добірку найкращих курортів, куди не пускають туристів з росії.

Зберігайте в закладки, щоб не втратити цю інформацію! Читати також Нові рейси і менше часу в дорозі: "Укрзалізниця" змінює графік поїздів влітку Тепла вода, морське повітря, гарні пейзажі, сонце і...

російські туристи, які зіпсують навіть найказковішу відпустку. Тому при виборі іноземного напряму все ще актуальною залишається вимога виключення росіян.Хоча багато країн запровадили заборону на в'їзд для російських туристів, більшість пляжних курортів не торкнулися такі обмеження.

Однак, як пишуть rbc.ua, є ті місця, де зіткнутися з громадянами росії практично неможливо.Надія знайти в Туреччині місце, де зовсім не чути російської мови — це щось із ряду фантастики, адже ця країна всіма силами намагається втримати потік туристів з країни-агресора.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA