Зухвала сила людського духу: де знайти сили для життя після великих потрясінь

Сейчас читают: 177
womo.ua

Зухвала сила людського духу — та сила, завдяки якій ми всі продовжуємо протистояти зовнішньому тиску, залишаючись рішучими, твердими та непохитними.

Та сила, яку не можна знищити чи перемогти. Сила, завдяки якій людина переживає неможливе і ніби фенікс постає з попелу та повертається до життя.

Що більше людина використовує зухвалу силу духу, то сильнішою вона стає. Тімо Пурйо (президент Інституту В. Франкла у Фінляндії), що прочитав курс лекцій на знак підтримки українських психологів у співпраці з Українською асоціацією логотерапії та екзистенційного аналізу, зухвалу силу людського духу символічно порівнює з катапультою, яка змушує людину перекидатися через усі перешкоди, які унеможливлюють її реалізацію волі до сенсу.

Надія Юр’єва, психологиня Найяскравіший приклад зухвалої сили людського духу — Віктор Франкл, австрійський психіатр, психотерапевт, розробник нового методу екзистенційної психотерапії — логотерапії (базується на трьох філософських і психологічних концепціях: свобода волі, воля до сенсу, сенс життя).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA