Оля Полякова зірки шлюб чоловік співачка новини Оля Полякова

"У всіх змінилося життя": Оля Полякова відверто розповіла про кризу у стосунках з 60-річним чоловіком (ВІДЕО)

Сейчас читают: 788
hochu.ua

Українська співачка Оля Полякова майже двадцять років живе у шлюбі з київським бізнесменом Вадимом Буряковським. За словами знаменитості, наразі вони переживають не найкращі часи.

Деталі – в матеріалі HOCHU.ua.Оля Полякова в коментарі програмі "Сніданок з 1+1" розповіла, що через повномасштабне вторгнення їхні стосунки неабияк змінилися.

Вона це пов’язує з тим, що раніше вони рідко проводили час разом, а зараз відчувають, що відвикли один від одного. Читати також "Ретроградний Меркурій таки працює": у Олі Полякової пропала валіза з концертними костюмами Проте, не дивлячись на кризу, співачка наголошує, що готова працювати над покращенням стосунків з чоловіком.Будемо лагодити.

Я ж розумію, що це не тільки я. Багато хто жив у розлуці і багато хто відвик одне від одного. Треба звикати, ніхто не залишився попереднім, ніхто не залишився таким, яким був до цього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA