Стиль Мода Нео

Підбори, оголені плечі та червона помада: 7 секретів, які допоможуть вам виглядати привабливіше

Сейчас читают: 249
hochu.ua

Модні тренди диктують нам свої правила, проте далеко не завжди вони виглядають жіночно та привабливо. Якщо вам хочеться почуватися красунею на мільйон і завжди збирати захоплені погляди перехожих, то візьміть на замітку наступні 7 правил краси, за допомогою яких ви виглядатимете стильніше, ефектніше і спокусливіше.Дослідження, опубліковані в журналі "Archives of Sexual Behavior", показують, що висота каблука пропорційна привабливості жінки.

До того ж чоловіки частіше проявляють ініціативу до тих жінок, які носять високі підбори. А ще стилісти відзначають, що взуття на підборах подовжує ноги й робить фігуру стрункішою.Дослідження "University of New South Wales" показують, що жіночі оголені плечі та руки привертають увагу чоловіків, а в очах усіх оточуючих вони виглядають жіночними та витонченими.

Однак це зовсім не означає, що вам потрібно щодня носити такий одяг. Головне, щоб ви самі почувалися комфортно та привабливо.Не варто соромитися своїх форм.

Обтислі силуети завжди виглядають привабливо та спокусливо, тому якщо ви бажаєте привертати більше уваги, робіть ставку саме на такий одяг.Червоний колір може асоціюватися з пристрастю, любов'ю та романтикою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA