місто Київ війна новини шоубізнес Камалія місто Київ

"Я плакала": Камалія показала будинок своєї сестри у Києві, в який напередодні був "прильот"

Сейчас читают: 822
hochu.ua

Українська співачка Камалія приголомшила новиною, що внаслідок однієї з останніх ракетних атак на Київ вона мало не втратила сестру.

Артистка показала квартиру родички, яка сильно постраждала внаслідок ворожого обстрілу. На щастя, самої сестри Камалії в той момент не виявилося вдома.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Виявилося, що близька родичка Камалії живе в Голосіївському районі, де кілька днів тому під час повітряної атаки уламки дрона Shahed впали на будинок.

На своїй сторінці в Instagram артистка показала пошкоджену квартиру двоюрідної сестри та повідомила, що її сім'я не постраждала, оскільки в той момент нікого не було вдома.Коли вчора всі постили фото пошкодженого уламками "шахіда" будинку в Голосіївському районі Києва, я плакала від щастя, що моєї двоюрідної сестри не було в той момент удома, тому що її квартира була саме в цьому будинку,— повідомила Камалія.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA