новини Віктор Павлік Катерина Репяхова

Дружина Віктора Павліка про скандал, у який втягнула чоловіка: спецперепустку перевіряють на справжність

Сейчас читают: 525
hochu.ua

Катерина Репяхова знову висловилася про скандал, у який вона втягнула свого чоловіка, українського артиста Віктора Павліка. Блогерка повідомила, що спецперепустку, яку забрала поліція, зараз перевіряє поліція.

Деталі - на HOCHU.ua!Не так давно Віктор Павлік і Катерина Репяхова вляпалися в серйозний скандал. Подружжя проїхалося Південним мостом у Києві, проїзд по якому обмежений.

Усе це блогерка записала на відео і похвалилася перед підписниками за "подарунок", який їй зробив чоловік. Однак фоловери Катерини негативно відреагували на відповідне відео і почали залишати негативні коментарі, після яких дівчина видалила відео зі своєї сторінки.

Читати також "Все сталося само собою": стало відомо, як Віктор Павлік міг отримати спецперепустку Однак скріншоти не горять і в соціальних мережах продовжили дискутувати на цю тему, а незабаром це дійшло і до правоохоронних органів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA