здоров'я їжа цікаві факти

Натуральні та штучні замінники цукру: все, про що вам варто знати

Сейчас читают: 590
hochu.ua

Зважаючи на підвищений інтерес читачів, ми підготували матеріал про натуральні та штучні замінники цукру. Уся найважливіша інформація з цієї теми - вже в нашій статті.

Цукор - харчовий продукт, який отримують головним чином із цукрових буряків і цукрової тростини. Цукор - джерело енергії. Однак у сучасної людини споживання цукру збільшилося в рази і часто набагато перевищує допустимі норми.Тому лікарі-дієтологи рекомендують здоровим людям обмежувати вживання цукру: не більше 25-30 г на добу.

Але, за статистикою, середня норма його споживання 107-160 г. Пізніше запеклим ласунам доводиться платити за свою пристрасть власним здоров'ям.

На щастя, вихід було знайдено, і на підмогу прийшли замінники цукру. Читати також Чому не можна пити солодку воду? Відповідь дієтолога Синтетичні, або штучні, цукрозамінники виробляються з хімічних сполук, тоді як натуральні - з речовин природного походження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA