досьє

Настя Зухвала

Сейчас читают: 427
hochu.ua

Настя Зухвала – українська стендап-комікеса, сценаристка, радіоведуча проекту "Гомон Аут", колумністка та резидентка "Підпільного стеднапу".

Біографія, особисте життя та цікаві факти про переможницю "Розсміши коміка" – у досьє на HOCHU.ua.Справжнє ім'я Насті Зухвалої – Анастасія В'ячеславівна Бабій.

Дівчині 30 років, вона закінчила Київський національний університет культури та мистецтв, встигла попрацювати вебдизайнером, професійно зайнятися стендапом і навіть змінити сценічне ім'я.Настя Зухвала2015 року тоді ще Дєрская Настя почала займатися стендапом.

За вісім років комікеса встигла багато чого – стати резиденткою клубу "Підпільний стендап", взяти участь у шоу "Гуднайтклаб", прокоментувати образи учасниць "Богіні шопінгу" та виграти у "Розсміши коміка".Настя ЗухвалаКрім того, Настя Зухвала писала колонки про фемінізм для українських видань.Настя ЗухвалаУ вересні 2022 року Анастасія Зухвала разом із колегами з "Підпільного стендапу" Антоном Тимошенко та Єгором Шатайло почала вести шоу "Гомон Аут" на радіо "Промінь".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA