Ольга Сумська Настя Каменських Маша Єфросиніна Україна Камалія Леся Нікітюк день Конституції Ольга Сумська Настя Каменських Маша Єфросиніна Україна

"Зранена, але незламна": знаменитості зворушливо вітають із Днем Конституції України

Сейчас читают: 725
hochu.ua

В умовах війни державні свята здаються особливо значущими для українців, і День Конституції України тому не виняток. Сьогодні, 28 червня, Конституції виповнюється 27 років, а на честь цього знаменитості привітали українців зі святом і знову подякували захисникам, які борються з окупантами, захищаючи права і свободу України.Наша рідна країна, понівечена, зранена, та все ж сильна і незламна, суверенна і демократична!

Віримо всім серцем в наших захисників, в наших мужніх воїнів, кожен Герой на всі часи! Саме в них вся правда і честь держави!Саме вони виборюють свободу!Хочу сказати, прийняття Конституції – визначна подія в історії України.

Вона є символом правового підґрунтя в країні, запорукою рівності і свобод кожного українця. Ми молода країна з тисячолітньою історією.

Україна закладена у наше ДНК, і це є тією силою, яка завжди буде в нас. Так нехай ця дата в календарі не стане для нас порожнім звуком.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA