Настя Каменських Нео шоубізнес Настя Каменських

Розлучення не буде: Настя Каменських ніжно звернулася до Потапа та опублікувала спільне фото

Сейчас читают: 273
hochu.ua

Сьогодні, 8 травня, український музичний продюсер та репер Потап (Олексій Потапенко) святкує день народження, йому виповнилося 42 роки.

Однією з перших його привітала дружина та українська співачка Настя Каменських. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!На честь знаменної події Настя Каменських опублікувала у Instagram спільне фото із чоловіком, а також адресувала ніжні слова. "Щоб не сталося у цьому Всесвіті або в якомусь іншому — я з тобою.

Люблю", — лаконічно написала Каменських. Читати також Потап попався на брехні: Ігор Кондратюк розповів про його з Каменських "маленьку" таємницю (ВІДЕО) Своєю чергою, Потап був зворушений такими щирими словами дружини, він подякував їй за привітання: "Люблю", — написав він під дописом.Крім того, Юрій Горбунов теж привітав свого кума з днем народження: "Вітаємо, куме!

Багато років!". Зазначимо, що Потап хрестив старшого сина Горбунова. Читати також "Дозволяю собі провести час наодинці": Настя Каменських на тлі чуток про розлучення з Потапом заінтригувала новим дописом Раніше ми писали, що Потап 4 травня привітав із днем народження Настю Каменських.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA