Настя Каменських Потап зірки шоубізнес Настя Каменських

Розлучення скасовується? Потап у всіх деталях розповів, хто для нього Настя Каменських

Сейчас читают: 749
hochu.ua

Українська поп-зірка Настя Каменських сьогодні, 4 травня, відзначає особисте свято, їй виповнилося 36 років. З такої нагоди Потап (Олексій Потапенко) ніжно привітав кохану дружину з її днем народження та розвіяв усі чутки про розлучення, які кілька тижнів наполегливо ходили в Мережі.

Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!Потап щороку публічно вітав дружину з іменинами, цей рік не став винятком. Хоча багато хейтерів були впевнені, що зіркова пара оголосить про розлучення після сенсаційної заяви української співачки.

Цього разу репер адресував дружині багато теплих та приємних слів, а також опублікував її знімок. Читати також Настя Каменських зізналася, чому в її соцмережах немає спільних фото з Потапом: справа не в розлученні Краща дружина, найкраща дівчина, найкраща співачка, найкраща господиня, найвишуканіша дама, найдобріше серце, найкрасивіша душа — це все ти Настя, моє жабеня.

Я закоханий у тебе шалено, заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати! Люблю тебе, як сонце любить ранок, як соловей світанок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA