Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія весілля новини шоубізнес Мурат Налчаджіолу Мурат Налчаджиоглу Ані Лорак місто Софія

"Наречена у сто разів краща, ніж продажна Ані Лорак": у мережі відреагували на відео весілля Мурата Налчаджиоглу

Сейчас читают: 471
hochu.ua

Минулої суботи, 4 червня, колишній чоловік Ані Лорак одружився вдруге. Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зіграв весілля зі своєю коханою, візажисткою Лілією Реус.

Як пройшло весілля в одній із заміських резиденцій у Кончі-Заспі та що про це думають користувачі Мережі - дізнавайтеся на HOCHU.ua!45-річний Мурат Налчаджиоглу поділився весільним відео на своїй сторінці в Instagram.

І хоча український бізнесмен турецького походження активно веде свої соцмережі, новиною про одруження він не поспішав ділитися з фоловерами до останнього.

Однак нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак все ж планує зіграти весілля, а вже наступного дня кадри з помпезної церемонії почали поширюватися з дивовижною швидкістю.Наступного дня після весілля Мурат Налчаджиоглу показав, як пройшло святкування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA